Andersenschool

Regioronde Nationale Voorleeswedstrijd

Voorleeswedstrijd

Op 7 en 8 maart jl organiseerde bibliotheek Het Groene Hart de regioronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Het was een spannende en leuke avond en onze schoolkampioen Stefan heeft enorm zijn best gedaan en niet gewonnen. Dit is wat hij er zelf over schrijft:

Op woensdag 8 maart deed ik mee aan de regionale voorleeswedstrijd omdat ik de voorleeskampioen van de Andersen was geworden. Het was de 2e avond van de twee avonden dat het werd gehouden. Aan allebei de dagen deden in totaal 18 mensen mee en ze werden beide gehouden in het Futuracollege in Woerden in de aula. Je moest lezen in een grote stoel op een podium en in de zaal was plek voor publiek. Ik had Connor, Max en Rayven meegenomen. Ook mijn ouders en mijn zus waren er. De winnaars van beide avonden moesten ook nog tegen elkaar en toen was er 1 winnaar die naar de volgende finale mag. Die kreeg een speciale oorkonde. Ik en de andere deelnemers kregen bloemen.

Stefan